-- Gratisversand --

Ab $25 USD (oder entsprechende Währung)

49,99 $
SKU
FacialSteamer

Gesamtwertung Gesamtwertung:

0 1 2 3 4
4,31/5 - 13 Bewertungen

Ansicht Bewertungen
0 1 2 3 4 7
0 1 2 3 0 5
0 1 2 0 1 2
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add review Bewertungen anzeigen Bewertungen anzeigen
Pinterest

Materiaal: ABS Nominaal vermogen: 300 W Optionele stekker: US-stekker / EU-stekker Stoomvolume: 6,5 g / min Capaciteit van de maatbeker: 55 ml Productgrootte: 26,5 * 13,5 * 10,5 cm (na montage)

Kenmerken:

Kalmerende stoom: kan de cuticula van het gezicht verzachten en vuil van de poriën reinigen Nano-watermolecuul: water in nano-watermoleculen veranderen, na het openen van de porie gaan de fijne watermoleculen rechtstreeks naar de huidbasis, vullen ze snel water aan Eenvoudige schakelaar: één sleutel om te starten , eenvoudig te bedienen Plug-in ontwerp: Met 1,35 m netsnoer, handig voor dagelijks gebruik Maatbeker: Wordt geleverd met een maatbeker, praktisch en u kunt het water eenvoudig toevoegen. Met slechts één kopje water kunt u stomen gezicht gedurende 8 10 minuten

Functie

【Opgewaardeerde Nano Steam Tech, professionele gezichtsbehandeling】 Deze gezichtsstomer voor thuisbehandeling ontworpen met EXCLUSIVE Atomizing Lamp en nieuwe sonische verstuiver om nanostoom te produceren met negatief geladen ionische deeltjes.Nano-stoom gecombineerd met ionische waterdeeltjes is tot 10x effectiever in het doordringen huid. Het kan je poriën ontstoppen en je huidskleur verbeteren, dat is niet-invasief en zelfs ontspannend! Dat betekent dat u thuis of zelfs op reis kunt genieten van professionele gezichtsspa. 【Super sterke hoeveelheid mist, 10 keer penetratie dan gewone stoom】 Volle stoom slechts binnen 30 seconden, verandert schoon water in microfijne deeltjes om een ​​krachtige, consistente mist te produceren. De normale stoomboot produceert waterdamp in plaats van nano-ionische mist , kan niet diep in de poriën doordringen. 【Muti-functionele, professionele gezichtsbehandeling】 Onze gezichtsstomer vrij helpt niet alleen de droge huid door vocht toe te voegen, opent de poriën voor een betere penetratie, maar kan ook acne en mee-eters verminderen. En Warm Mist kan ook van nature diep reinigen om de huidkwaliteit te verbeteren. Laat je de stress van de dag even vergeten.

FacialSteamer

Tab Content


Seien Sie der Erste, der eine Frage zu diesem Produkt stellt!


Frage zum Produkt

* Benötigte Felder
(lesen)
Senden
VORGESTELTEN PRODUKTE

No products at this time.

Or sign in with:

Compare (0 items) My wishlist Kontakt
BITTE LOGGEN SIE SICH ZUERST EIN

Or sign in with:

Ihr Einkaufswagen

Es befinden sich keine weiteren Artikel in Ihrem Einkaufswagen